Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super ideja za Teletovica, no koliko mi se cini iz novina, mali je vec prodan - Partizan je ispao iz igre, ali zagrijana je Cibona, Zadar, uglavnom sve klubovi kojima financijski ne mozemo prismrditi. Mozda jedino da ga probamo uhvatiti na foru patriotizma, drugacije nema sanse. Nego zna li neko da li je mali nastupao za reprezentaciju? Ne bi volio da nam se ponovi slucaj poput Tepalovca, koje nam je Cibona odnjela ispred nosa i usput mu "uvalila" hrvatsku putovnicu. Za informaciju, taj mali je po godistu kao i Teletovic i 220 cm visok...
narode sta vi mislita o prelasku teletovica u bosnu za narednu sezonu ja mislim da bi to bila najbolja investicija koju bi mogli napraviti. Like je 87 godiste i najbolji je talenat u bih a usput i najbolji kosarkas u bih poslije kenana bajramovica.e pa zamislite samo njih dvojicu zajedno!
Joj kako smo mi punili Skenderiju nekada... pitajte Bosiocica i Izica ako ne vjerujete, jelde Djoga?
Bravo. Samo naprijed, treba razviti savjest svatanja ,razmisljanja, tolerancije ne samo kod igraca nego i kod navijaca .Molimvas ostanite jednostavni , nastavite da hodate po zemlji nemojte da pocnete letjeti. Pozivam sve suportere razliciti tabora da ostanu savjesni i sa velikim moralom u svakom momentu i na svamom mjest, n.p. navijaci SARAJEVA i navijaci ZELJE kadase nadjete zajedno na nekoj neutralnoj utakmici ostanite zajedno ili utakmica izmedju SARAJ-ZELJE na utakmici navijajte za svoju ekipu ali posle uzivajte u komentarima u toleranciji i ostanite zajedno nemojte dase djelite . Hocu da kazem viste nasi navijaci i bez vas SARAJEVO nebi bilo sto jeste , ali kontrolisite vase emocije nedozvolite da pravite incidente izmedju nasi navijaca, a kada idete vani napravite jednu zjelinu.
Svaka cast nasima, hajmo sada titula, a kasnije sta bude. Nemojte se zalijetati sa Evropom - svi ovi igraci, osim mozda Kenana, su za Evropu malo bolji amateri. Mozda ce vam za informaciju posluziti cinjenica da je taj isti Borac, koji nam je ipak pristojno parirao, u Zagrebu protiv Cibone pojeo govno sa skoro 60 razlike, a da su Cibosi igrali sa maltene drugom ekipom. Jos ce dosta vode Miljackom proteci dok mi ne budemo imali ekipu za "pravu" Evropu. Doduse, i ovo je pocetak...
Svaka cast Bosni i svaka cast navijacima!!!! Drago mi je da ovaj put nije bilo previse HZ navijanja, kao sto je to bio slucaj na utakmicama protiv Leotara ili Hercegovca, jer uprkos svemu, Bosna je Sarajevski tim kojeg vole, gledaju i bodre i navijaci Sarajeva, ali i Zelje, kao sto sam ja npr. Mislim da su visak transparenti HZ i FK SA, bez uvrede, ali zamislite da pocnu i manijaci (kojih je na tekmi bez sumnje bilo) da dolaze sa svojim transparentima, salovima i zastavama. Sala Mirza Delibasic bi se pretvorila u bojno polje izmedju pitara i manijaka, sto sigurno ne bi bilo od koristi ni za Bosnu, a ni za dalji razvoj sarajevske kosarke. Slaze li se neko? Uprkos svemu mislim da su svojim fer navijanjem HZ digli citavu salu na noge: pa smo i mi zeljovci mogli da se uklopimo u navijanje bez da se osjecamo nepozeljnim i "ugrozenim"!!!
Nikoolaaaaaa,taj ogromni aerodrom za muhe,nikolaaaaaaa
JESMO VAS RAZVALILI,JESMO VAS RAZVALILI HAHAHAHAH IDEMO U GOOD YEAR LIGU
zelite vidjeti kako Bajramovic zakucava? Samo na AS Roma fan club Sarajevo! www.freewebs.com/roma-sarajevo
Svaka Cast najbolji su samo naprijed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SVE NAJ ZA NAJLUDJU NOC U GRADU!!! Vidi se da je Sarajevo zeljno sporta!!!! KAd nece Vlada nista da uradi,moramo mi! Naprijed Bosno!!!
jel ima gdje mozda da se pogleda video ???
Slike su super HVALA Sa-x !!!
BRAVO MOMCI IDEMO DALJE, BOSNA SAMPION !!!!!!!
by maniacs "Mi smo pitari najjaci smo najaci al u kurcu.Kakve veze vi imate sa KK BOSNA. " kako mislis kakve, pa i FCS i KKB su ponos Sarajeva