Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, jedan od 10 najboljih rezultata sezone u svijetu. Bravo.
Svaka čast i sretno
Seljačino ortodoksna. Nekad je Banja Luka imala zlatne olimpijce a danas vas ništa drugo ni ne zanima nego da vama vaša zamišljena \"majka\" Srbija osvoji kakvu medalju. E baš ste bijedni. Budućnost vaše djece vi niti ne vidite u sportu nego u oblačenju majica sa likovima ratnih zločinaca.
idi trazi pradjedove kosti oko Gradiske gore, mozda ti se posreci, al bice tesko, kad su ga us.ta.se mlatnule maljem po glavi raspo se lik na cetiri strane svijeta, hahaha
mi na olimpijadu, vi u Haag
Ako na Olimpijadi nekad bude disciplina sviranje gusli na 100 metara, sviranje qrcu na internetu ili stafeta nosenje Lazinih koski 4x100 metara, onda sumska ima neke sanse da dobije svjetski relevantnog sportistu. Do tad su osudjeni zavidno baliti na uspjehe sportista iz Federacije, ili eventualno svojatati sportiste iz Srbije (\"nas Nole\") sa kojima imaju veze koliko i ja sa pakistanskim prvacima u kriketu.
isti Ajs Nigrutin :D
ILI još bolje....da se bacaju granate.....na vas xaxaxaxaxa...
Mozda bi i vi iz te vas genocidno-zlocinacko-ne-jos-dugo-okupirane-bosanske-teritorije mogli na olimpijadu, samo da se umjesto kugle baca kamen...
ojhaaaaaa, kamena s ramena...vala ako nam to ne ide onda stvarno ne znam sta ide :)
Lijepo Pametan i vrijedan Tipicni Bosnjak
i ja bacam kašike za A norme mogul i ja na OI?