Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivana Ninković. Slikala se u dresu Srbije, navija za prekodrinaše a vi je ovdje uzdižete .Sramota. A evo da je neki svjetski rezultat postigla. Umalo se na Olimpijskim igrama nije udušila. Hahaha. Jadna smo mi zemlja. Mirzi čestitam.
jos jednom se potvrdilo da je ovo zemlja nepismenih ljudi.Nepismenih u svim oblastima. Evo veceras kulminacija sportske nepismenosti u izboru sportiste u organizaciji Nezavisnih novina. u konkurenciji zena prvo mjesto je odnijela Ninkovic koja je 12 u Evropi.Ovo da nije zalosno bilo bi smijesno. Prvi put u historiji Bosne i Hercegovine imamo prvakinju Evrope i to u jednom olimpijskom sportu,ali kad to Bosanska pamet sabira onda je dvanaesto mjesto ispred prvog mjesta u Evropi. Sramota za organizatora i sve koji su prisustvovali ovoj lakrdiji.
Umjesto bilo kakvog komentara dovoljno je pročitati tekst na donjem linku i podsjetiti se kako je Ivana \"rušila\" rekorde u BiH http://www.nezavisne.com/sport/sportovi-na-vodi/Afera-laziranja-godista-u-PK-Leotar-Plivacice-bez-rezultata-134726.html
@SRAMOTA; i ostali koji uporedjujete rezultate. larisa prije svega nije naujbolja u evropi ili na svijetu. da jeste valjda bi nesto i na OI uradila, jel bila u prvih 10? ne znam ali ne vjerujem! ona je osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji ali u konkurenciji mladjih seniora do 23 godine (U23)! dzudo je sport gdje su iskustvo i snaga jako vazni. to uopste ne znaci da bi u opstoj kategoriji osvojila medalju i da nema onih boljih od nje a koji su stariji od 23 godine! to je kao da uporedjujete uspjehe U21 fudbalera ili U21, U23 koarkasa ili bilo kojih juniorskih prvaka. jednostavno ne treba mjesati babe i zabe! kada se nesto osvoji u apsolutnim kategorijama koje se ne ogranicavaju godistem onih koji sudjeluju onda to ima daleko vecu tezinu. u karateu recimo kao i u boxu i drugim borilackim sportovima ima i hiljadu nekakvih verzija i samim tim i prvaka. ali to ne znaci da je taj prvak i apsolutno najbolji. ako ne objedini titule u svim ili bar onim najvaznijim verzijama!
HKK široki osvajač po tko zna koji put duple krune u košarci! Ivan Velić najbolji trener ABA lige prošle godine!!!! SRAMOTA za izbor, SRAMOTA za društvo!!! SRAMOTA za državu
E ovako vi koji niste upućeni, Ivana jeste srpkinja, ali postavlja se pitanje zasto onda ne pliva za srbiju. Zato sto su ona i nina z. godinama plivale pod laznim godistem, odn plivale su u mladjim kategorijama nego sto one to zaista jesu. Kazna je bila ne plivanje na zimskom prvenstvu bih 2011, a samo dva mjeseca nakon toga Ivana je otisla na Balkansko i ogrtala se bosanskom zastavom. Da je to uradila u Srbiji ne bi ona vidjela bazena do kraja zivota, i ona i trener bi bili dozivotno suspendovani. Zato moze ovdje među nasim levatima da radi kako hoce. Nakon Balkanskog krece turneja Ivane po svijetu. Kite se nekim 12 mjestom, a u Evropi ima barem jos 50 plivacica koje plivaju brze od nje, ali jednostavno plivacki savezi tih zemalja funkcionisu potpuno drugacije. Oni ne salju nekoga ko ce se zadovolijiti 12 mjestom. Bitno je da u nasem se savezu pitaju kravatasi i neki sekretari, koji znaju koje su četiri tehnike plivanja i nista vise. Nece ova zemlja nikada napredovati.
A ko je iz reda ostalih proglašen sportistom godine??????
Ajd Tele inekako,ali ova plivacica......hmmmmmm
Da se zove Selma a ne Ivana mi muslimani ne bi prigovarali....
Morao sam procitati cijelu vijest da vidim čime se bavi ova najvbolja sportašica
Neven Subotić i Andrea Petković, bez dileme.
Ko je ovaj gay u rozom ?
hahaha pogledaj malo Larisine rezultate, a pogledaj i od Ivane. Larisa je zasluzila da bude najbolja sportistkinja,iako je bila vec dva puta izabrana.Djevojka ima rezultat,ali to ocigledno nije bilo presudno,jer kod nas je sve po nacionalnom kljucu..zalosno
Larisa je bila već dvije godine, šta treba biti svake godine?! Ne može isti rezultat prodati pet puta, treba afirmirati druge, nemam ništa protiv što je ova Ivana dobila nagradu, neka dijete osjeti da je i ta BiH i njena. Mala pliva za BiH, a kako će se slikati u slobodno vrijeme, njena stvar.
trebala je mala doći na dodjelu u majici sa grbom srbije http://www.sportportal.ba/novost/130389/Plivacica-Ivana-Ninkovic-u-Londonu-nastupa-za-BiH-a-na-Facebooku-za-Srbiju
ovaj izbor je stvarno smijesan,pa Larisa je Evropska prvakinja.. A koji su to rezultati ove male sto je izabrana. Zasto nisu nabrojani rezultati svih nominovanih djevojaka..Ova plivacica je 12,u Evropi,a Larisa 1.,neka mi neko objasni po kojim je ovo kriterijima.
Kako Tele kad ne ulazi skoro nikako u Netsima kad ne igraju ni Lopez ni Wallace kad nije igrao, a zemo mu Hercegovac Radman igra bolje u Bullsima nego Teletina na klupi. Mislim da je Radman trebao biti sportista godine.