Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Amele, ponosu nacije! Tvoj uspjeh je uspjeh svih nas!
Toliko o poznavaocima atletike, kad se setim naslova kako je otvoren put za Tuku za zlatnu medalju kad ja Amos ispao u polufinalu...Ja napisem da ce osvojiti Rudisa koji je jedan od velikana u ovoj disciplini svi su mi udarili minuse. Ali ne bitno i ovo je veliki uspeh, za koji je zaduzen iskljucivao samo Tuka i niko drugi. I zato su ovakvi uspesi ravni zlatnoj medalji.
Vas ne nas
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jako skroman covjek, za primjer.
I porazavajuce simpatican. Bas moras biti mizantrop ili bosantrop pa da mu izmislis zamjerku. Radujem se njegovim sljedecim trkama.
meni moj babo reko da je tuka popusio foru xexexex
tako je rudishaaa joj kako sam navijao za rudishu....hvala ti sampione
Svaka čast i od srca Hvala!
Bravo Tukice :D
@ Mini Haj molim te ne budi tako negativna... Je li momak lijepo rekao da trči za sve nas ? Je li rekao da je ponosan zbog svog naroda? ... e pa ja LIČNO doživljavam njegov uspijeh jer je on jedan od nas ... to da niko za njega nije ništa uradio stoji, da je ovo zaradio samo isključivo svojim trudom isto stoji, al se nadam da će uz pritisak svih nas to sada da se promjeni a promjenit će se samo ako njegov uspjeh doživaljavamo kao naš...
kako je lijepa ova medalja
Da li je iko primjetio da je čitavo prvenstvo trčao u opremi Joma sem finala gdje je nosio opremu Nike, i sad opet na dodjeli Joma? To mi nije jasno zar se može tek tako mijenjat sponzor ?
Možda čovjek i nema sponzorski ugovor ni sa jednom od ovih brendova. Možda jednostavno ima dva kompleta opreme, jedan Joma i jedan Nike, pa ih naizmjenično oblači. Glupo je i poražavajuće, ali i moguće. Ako je tako, onda je uspjeh još veći.
Prostudiraj malo znak...i na dodjeli nosi Joma opremu.
Nevjerovatan uspjeh i rezultat,kapa do poda majstore
Bravo Amele, ponosu Bosne! A jel' ovo Kenijac osvoji zlato u bacanju koplja?
Da li je Tuka sta tucno tamo. Osim medalje, naravno.
Amele od srca cestitke ali takodje se nadam i da si izvukao pouku iz zadnje utrke ...
slike su trebali staviti 3 2 1 a ne ovako
brao tule, cestitke...
Neko na. aparatima.
A gdje mu je zastava sa ljiljanima?
u srcu ;)
Vjerojatno u srcu. Samo iskompleksirani likovi imaju potrebu da se dokazuju putem nacionalizma.