Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo tuzlak mojne mi se kofrciti svijuti
mrzim sve zenicane tuzlake zeljovce i ostale seljake
SLOBODA ZAUVJEK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... JEBEM TE SARAJVO........... MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI K.... NAS BOLI TUZLA NAS VOLI... BOSNA!!!!
ovi ljudi su bas glupi koji ne navijaju za bh nogometne klubove! kratko i jasno.
pitaru.seres... uopste nemas tacnu informaciju, mozda mi vas toliko ne volimo, ali da mrzimo nase bosance toliko, daj ba nismo djeca...svaki klub u BIH treba da bude nasa nada, posebno kad se radi o medjunarodnoj sceni...jel tako? ja ne navijam ni za koga posebno, sarajevo, zeljo, meni svejedno jer nisam iz sa, al ni sloboda mi nije u venama, drago mi sto su prosli dva tri kola, pa vise volim njih nego Liers jebemu misa! hajde sarajlijice moje, zivjeli vi nama sto godina i manje srali! seher volim te!
Pa dobro si rek'o:JEBEM TE SARAJVOOOOOOOO
Ma uopste me ne interesuje Sloboda.Ustvari to su nasi dusmani(nas sarajlija).Kad su dali gol u tuzli,poceli su da navijaju ooo yebem te sarajevo.
jebiga, bas smo se ponadali da ce sloboda ovaj put odnjet pobjedu.. tuzlaci to zasluzuju nakon 25 godina ponovo bit na medjunarodnoj sceni....ali i ovo je dobro u kakvim se uslovima radi... naprijed sloboda!
ZRKKKRK