Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musko 100 posto, jer pobjedilO je sinoc uzelO zlato a ne raduje se skoro nikako ( znaci zna da ce se ubrzo ustanoviti da je upitanju musko) Ma uostalom vidjeli ste sve jasno ko dan , ja onaku zenu nikad vidio nisam ..
hahaha cuj kompleksno i tesko testiranje. Ustedite vrijeme i novac, samo nek ski.ne gatje :)
ne kontam samo zašto vrlo kompleksno i opsežno testiranje koje traje sedmicama kako bi se utvrdilo da li ima halat ili ne?
it\'s a man-bear-pig!
@Ja vjerujes mi tako sam i ja pomislio rekao sam svojim ukucanima pa ovo je musko i glavom i bradom sto bih se reklo 100%musko nema teorije da je zensko ili ko zna danas se svaka cuda dogadjaju ali vala ako me oko nije prevarilo musko original ma smijem se kladiti da je musko pa jeste li joj vidjeli stata i pokreta i polozaja tijela,jedino sto malo zenskog ima je straznjica ali ito se moze namjestiti da izgleda kao zenska straznjica a ne muska,ali eto uskoro ce se saznati koji je spol to jest dal kad pisa stoji ili cucne heheeh.
mudonja se kamufliroo.....
Vjerujte prve sekunde kada sam NJU vidjela rekla sam da je muskarac ...da ste gledali utrku bilo bi vam jasno...fakat skandal
it\'s a man baby
fakat daj sliku
haha dje je slika da vidimo i to cudo