Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vidjet cete protiv olimpije i jacih ekipa kako ce guzove da im poderu...iskreno ja to ne bih volio....znam da je bosna nas najslavniji klub..ali ovo nije dobra ekipaaaa..zapamtite to....bicu zadovoljan ako nam titulu donesu u sarajevoooo...
vansarajevski komentari se ne uzimaju u razmatranje!!!!!!!!!
haj im ti pokazi matere ti....
ovo je smijesno..od trenera pa do igraca..cast nekolicini njih (K.Bajramovicu, Parezaninu, Bavcicu, Williamsu, Kovacevicu i Markovicu donekle)..ove ostale treba otjerati..brukaju klub..Bukva moze biti kapiten u prvom timu Rin Action skole..mozda mu ni tu nije sigurno mjesto..Aleksic u penziju..Djoric nadareno glup igrac za druge lige..Valjevac bolje da ne komentarisem..Fen cirkus.......ne pravi se ovako ekipa za bududcnost..izracunajte im prosjek godina..pregazit ce ih cibosi i olimpija i reflex i...trener zaboravlja igrace na klupi...cirkus pravi..protiv partizana ne znaju probit zonski presing...to sad uce kadetske selekcije..ono je smijesno...
fakat nam fali jos jedan suter. aleksic je prije par godina super igrao u diti. ili nije u formi, ili mu je istek'o rok trajanja.
Aleksić i Valjevac su promašaji. Umjesto njih su mogla uletit 2 dobra sutera. Ovako se mozemo nadat samo pobjedama na domaćem parketu.
Bravo STUDENTI