Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma k smo mi napravili. Ne lazite ljudima u oci. Nemojte hipokrizije i srpskog nacina promisljanja molim vas. Od poraza pravite pobjedu i nesto pozitivno.
gle ti ovog majmuna goluže !!! zahvalio bi se hercegovcima ! sta su hrvati u Hrvatskoj - manjina, koja je Btw ??!! Tko ga plaća, koje sponzore nose na majicama, koliko mi , zato plaćamo struju? Sta ćeš očekivati od idiota s IQ na nivou sobne temeprature. Inače, žao mi je sta su spanjolci pokrali Bosance. baš mi je žao !
Eto samo da vam j*bem sve zbog onog gola u zadnjoj sekundi, šupci da nema većih...
Kad moja BiH igra , sasvim mi je svijedno ko je na drugoj strani , to sto je Hrvatska jako profesionalno igrala je jako dobro za nase mlade igrace , da nauce kako to u profi sportu funkcionise . Sresce mo se mi sa supcima opet , za par godina abg.
pokazali smo da imamo srce i duh...jesmo zijanili! al onaj cepelin ću pamtiti do kraja života....
Momci ajmo glavu gore, bili ste odlični !!
AkoBogda ovo je samo uvod, Bosna je država odličnih sportaša i sigurno da polako počinjemo ići ulaznom putanjom u reprezentativnom sportu, dok se klubski još razvija ali bez para sve je to ništa. Bravo momci, svaka čast, država je na vas ponosna! :)
Tako je pasa !
Bili bi jos i bolji da "Ivan igra za nas zato sto voli BiH , a ne zbog toga sto nema mjesta u Hrvatskoj , kao njegov mladji brat Igor. Tuzno ali istinito ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)