Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se on zahvali Nedžadu Fazliji koji je fulio svoju metu i pogodio njegovu.
auuuu treća medalja, drugo zlato za kroješu: ) D-O-M-I-N-A-C-I-J-A !!!
Nakon istorijskog uspjeha 6 olimpijaca BiH 24% u streljastvu i odlicnog zadnjeg mjesta u plivanju,te pobijedama domacih tenisaca iz Velike Britanije i Argentine nad predstavnikom nasih predakasto predstavlja vecu pobjedu i od prvaka u sjedecoj odbojci,jedan tuzan dan za nasu naciju je osvajanje Hrvatskog zlata .Da bi vratili osmijeh na nase kockaste glave sa izduzenim vilicama i balama ispod nosa,sa prasnjavim i.konama na tavanima od djedova i sa a.lahom medju zubima navijajmo za protivnike nawih predaka koje bi savjetovao da se p.oturce jer ce dobiti vrecu brasna kao i moj dedo
koliko je bih osvojila medalja? :))))))))
Joooooj,kace vise Paraolimpijada da i mi imamo sta gledat?
Haj\' ba Franc sta se ti mijesas. Ti da si pravi Hrvat imao pravo hrvatsko ime, k\'o i ovaj govanni...ha ha ha....
rodjeni Hrvat : ) đovani
Neka vama Bosanci, Brazilci i Italijani osvajaju medalje, hhhahahaha Bas ste jadni!
čuj sad vam smeta... a kad hrvat ili srbin predstavljaju ovu zemlju onda niste takvi , ee moji bosanci teško s vama... to vam je super usporedba jer zamislite da je neki sa HR ili SRB prezimenom predsavlja BiH
Pa uvijek neki negativni komentari od susjeda BiH protektorata. Ako se vi tješite s time da stranci nastupaju za Hrvatsku, recite onda zašto nitko ne želi nastupati za BiH? Zašto ti vaši Bosanci i Hercegovci trče u Hrvatsku da nastupaju pod hrvatskom trobojnicom? Nemate dobre uvjete u BiH??? Ma da..a dobre recite mi onda zašto svi ti silni ljudi što su se iz vaše voljene BiH razbježali po Americi, Švedskoj, Norveškoj, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Austriji ne nastupaju?? Pa makar i pod tuđim zastavama. Nema vas nigdje. Zato i jeste zločesti i jalni.
Jest Jest: Marin rastura ove godine: http://www.tennis.com/players/player_stats.aspx?player_name=Marin+Cilic
Pa i kod nas su sami starnci Fazlija Š.ip.tar, Kimani iz kenije..
Jesu li naše gazije osvojile neku medalju..U mene se pokvarijo TV Dobričina Redžo sa naoreva inaće iz ćajnića
Vidi sdpovaca sto sad broje krvna zrnca.... Hehehe
Idemo dalje rukometaši i rukometašice, vaterpolisti te sestre zaninović.
Svaka cast Italijani!!!!!!
Kad mi budemo pruzali Bosancima adekvatne uslove, i oni ce ucestvovati pod bojama nase zastave, do tada se reba zadovoljiti 40. mjestom Fazlije.