Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocu stari klux
Kakva glupost, pa zar se ne mogu dogovoriti ili prvo upozorenje poslati. Recimo ako se ne boris protiv Glazkova izgubices pojas, a ne odmah oduzeti.
mrs mamu vam jebem cifutsku cionisticku ,covjek posteno osvojio sve tri pojasa ,porazio dugogodina neporazenom vladimira klicka prema kojima imam postovanje kao sportitste iako su cifuti porijeklom ,nalupo ga momacki i sta sta ,neodgovara im ovim masonima nije im dovoljno komercijalan kao cifuti klicko .Mrs mamu vam jebem ,pravdfa za tajson fjuria.Ovaj mladic ce da vlada u svjetu boksa uz A.joshu .Ovaj dvojac je nada da bi se boksa mogao vratit i na zlatne godine kao nekad.
Haj ti fjuri na ples pusti box
haj ti sine na spavanje