Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bmw ne skine ferarija pocet cu za sauber petronas navijat
Montoya sjajan, Ralf je zasrao utrku, zato je i dobio po ušima, prvak je sve neizvjesniji. Šteta zbog viznog režima sa Mađarskom, kada bi se to moglo ukinuti za taj vikend...
BMW odlican, McLaren dobar s obzirom da su jos uvijek sa starim bolidom, Ferrari lagano pada. Kraj sezone ce biti vrlo uzbudljiv, konačno.
BMW je sampion a MONTOYA je vozac ipo. GO BMW with Montoya da hoce oni bit sampioni
Najzgodniji najbolji Juan Pablo Montoya. Svaka mu čast, nadam se da će biti broj 1 u Williamsu, a i da će osvojiti prvenstvo.
BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW