Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja neznam sta je sa ovim vetelom karinom kad nema auto dobro nema ni pobjeda de sad da vidim ove formulase eksperte koji kazu vetel posle sumia najbolji gdje je sad lahko je kad imas najbrzi auto biti najbolji nesto ga ne vidim svaku trku odustane pa i moj djet da sjede u mercedesov bolid bit ce prvi; ali brate ovi iz mercedesa razvaljuju ove sesone nema hi premca svaka cast
Sad su nasli da dominiraju kad je Shumi otisao...
Rosberg sjajno odradio taktiku, sve poslije Mercedesa je nekako jadno.
Nije mu bilo teško. Očigledno su ipak bili dosta brži od Villiamsa a Hamilton je dosta vremena izgubio iza Botasa tako da nije imao snage za napad na kraju.