Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leclerc sa kantom do drugog. Ferrari podbacio bolji racing point od njih
Ne mislim da je Hamilton trebao dobiti kaznu, ali dobro postoje pravila svakako. Nije okrenuo volan u lijevo da bi sprijecio Albona, ali nije mu ni ostavio dovoljno staze, to je cinjenica. Bottas nije bolji vozac, imao srecu pa ga nisu napadali. Norris je savrseno odradio zadatak, tacno volim vidjeti onu radost tima. Ferrariju ce trebati vremena da sklope masinu, i nadju vozača koji ce je ukrotiti, iako Leclerc nije uopste los vozac.
@Douglasssy Bottas je cetiri puta morao odrzati svoju poziciju, i svaki put je bio uspjesan. Bez obzira na historiju, danas je vozio perfektno. Takodjer, Leclerc ne samo da nije los, nego je jedan od najboljih.
Norris malac 20 godina vrhunski odvezao trku.
Svaka čast Landooo :D
Dosadno je ovo, Mercedesu niko nista ne moze. Da nije bilo otkazivanja i ludila opet bi Hamilton pobjedio.
Leclerc pokazao klasu, sa najgorim bolidom Ferarija u zadnjih 10+ godina do drugog mjesta
kakvu klasu kad je imao slobodan prolaz.
@acabinjo a imao je srece sto je bilo dosta odustajanja cak 9 meni se cini i plus drugi Hamilton je kaznjen sa 5 sekundi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta za Albona prestigao bi i šup ka hamiltona i bottasa
Nikad životu nisam galamio i navijao za nekog vozača kao da sam na utakmici ali danas jesam kad je lando krenuo prestizati hamiltona. Baš mi je krivo bilo kad je izletio.
Mi Bošnjaci podržavamo samo Švabe ... Fetela i Šumija Vegetu. Mrzimo crnju.
Rinaka hamilton pa ga falite 👎👎👎
Dobra trka, nije bila dosadna.
@pama Samo,nazalost,toliko problema sa formulama i podijum za Albona