Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Schumi, sretno danas. Alonso je ispred. Ipak! 68 ili 69-ti PP? Logicno bi bilo da je 69-a ali na F1.com stoji 68?
To Šumi sa tobom i sa tvojim pobjedama F1 ponovo bi bila najbrži cirkus a bez tebe postala je samo cirkus.
opet cipelmajster razvaljuje...
oooo baboooooooooooooooooooo
haha da sam ja uletio u formulu 1 ovako ono ko seljak u grad...onda bi bilo iznenadjujuce da osvojim pole position... a da je Schumacher iznenadjujuce osvojio 1 mjesto...hmmm ovo vam se oprašta samo ako je žensko pisalo ovaj text... ali i ako je tako...curo idi piši nešto o čemu imaš pojma!
trebali biste znati da se shumiju pise pole position a ne webberu. potpuno je druga stvar sto ce webber startati prvi a shumi sesti. dakle, schumi je ostvario svoj 69. pole position i svaka mu cast. i moram priznati da je glupo upotrijebiti rijec \"iznenadjujuce\" i sedmostruki sampion u istu recenicu. razmislite malo!