Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korina, jes to ti. Jesam. Joj jesi ružna, odoh u komu opet.
Sto lupate gluposti da su Rusi objavili??!!! Kakve veze oni imaju?! Njegova zena je izjavila da se probudio i prepoznao je
Koji je to profesionalizam u bolnici gdje lezi, da je u USA ili bilo gdje drugo oni pogani paparazzi ili ublehe od zaposlenika do sada bi objavili milion slika i videa.. Svaka cast bolnici, doktorima i svima tamo, jos samo da Schumi pobijedi i u ovoj utrci..
Rusi objavili... _______ Baš Rusi imaju vremena objavljivati vijesti o Schumacheru, oni moraju čuvati četnike po Ukrajini
ma kad je zapucalo hRabri cetnici vec pobjegli za Sibir :)
Jbt kako si zatucan čovjek , pun mržnje na članku koji nema veze sa nacionalizmom ti nađeš nešto da nacionališeš. Nek ti je Bog na pomoći kad si zatrovan tako.
Rusima je laz osnova zivota isto kao i genocidasima :)
Ne daju covjeku mira ni u komi...Schumi legendo drzi se!