Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je Rosberg draži i nekako bolji vozač od Hammiltona, a ovo je izgleda njegova sezona. Nastavlja se dominacija Mercedesa, unatoč najavama da će druge ekipe da igraju glavnu ulogu ove godine.
nakon drugog kruga postalo dosadno. Nadam da se da ce sljedece sezone biti uzbudljivije zbog novih pravila i nove aerodinamike bolida. Ovo nije Formula 1, ovo nije utrkivanje vec samo voznja u krugovima. Gume sranje, ne mozes voziti dugo iza bolida ispred jer se gume odmah zagrijavaju, znaci manje utrkivanja i voznje bolid uz bolid kao prije 10 godina. Cuvaj motor, cuvaj gorivo, bezveze i dosadno.
a da ne pominjem DRS, potpuno unistili F1.
Tehnologija toliko napreduje a najbolji krugovi postavljeni prije 10 godina :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakvi glupani rade u ovom Ferariju, ovo je po ko zna prvi put da ih Mercedes izradi neodlaskom u boks, a i ona dva tokmaka sa novim gumama dodju iza Hamiltona deset sekundi kasnije, realno Nico i Hamitlon na trotinetu mogu pomesti konkurenciju.
zar ti o svemu imas misljenje????
....mislis bilo koji vozac u ovakvom metcedesu bi bio prvi ili drugii zekane:)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
vratit ce se fararri kad-tad...
Dok se prvi dvojac ne penzionise tesko.
I velez ce!