Pole-position u Kini
0
Rosberg: Odvezao sam savršeni krug
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navijam za mercedes oduvijek (prvo za mclaren mercedes jer su bili zajedno, a sad samo za mercedes).. ali nemaju brzinu u utrkama, i bojim se da nece ni na prva tri mjesta sutra.. nadam se da cu pogrijesiti u procjeni.. Rosberg
Formulu1 mozete gledati putem interneta. http://www.zorrohd.me http://livetv.ru/rs/ Sretno.
Hvala, zivio :)
na telemachu SK prime, a ako si na HSu onda na RTL, jes da je njemacki... probaj naci stream, samo sutra ukucaj formula 1 stream i izbacice ti na googleu odma.
Super. Zna li iko gdje se ovo moze gledati sutra? Jbt jedina evropska drzava bez prenosa formule, k\'o da smo Afganistan.