Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alonso karino jedna, kazi nam nesto novo brnjo jedan....
Šteta za Vetella. Nije kriv za sudar. Webber ili nije vidio da ga prolazi, ili je očajnički pokušao zadržati vodstvo...
Piše se, nećete nikada pogoditi, piše se; Ja pišem!
I kako se piše kad si vec zapoceo?
misliš ne piše ?
Nikada se nepiše sintagma \"Čak štaviše\" ili kako ste vi napisali \"Čak štoviše\".
Da se vratimo utrci....jako zanimljiva. Steta je za Vetell-a...pokazuje znakove izuzetnog talenta cijele sezone ali mislim da bi mogao ostati bez ozbiljnijeg plasmana samo zbog nestrpljenja (pomalo i pehova) ali mi je drago zbog veterana Weber-a...taj covjek zaista zasluzuje konacno nesto veliko. A Kubica uprkos prilicno nekonkuretnom bolidu kupi marljivo bodove. Mislim da je Schumacher pogrijesio sto se vracao...sve je covjek postigao sto se moze. Neko ce reci da je zbog para a ja ipak mislim da on to jednostavno voli. Najvaznije vratila su se uzbidjenja na staze sto je najvaznije, nadam se vecini ljubitelja F1!
Vjeciti crve...cak ni majmun nisi....ostani to sto jesi. Crv. Iz gnjile jabuke. Sto se jasno vidi iz tvog inspirativnog pisanja. A ako u grobove zalazis....nek ti je na cast. Moderacija je svakako odavno umrla na ovo sajtu.
Alonso Ovaj majmun nije znao koristiti tastaturu i net, ali mu je tvoja majka pokazala prije par noci.
VN Turske i Mađarske su uvijek najzanimljivije.
Zamolio bih kolege s HRT da ne gledaju paralelno nasu televiziju i kradu informacije
posle duzeg vremena konacno jedna lijepa utrka.
A vidim da su i majmuni naucili koristiti tastaturu i net......mada ovako nesto ni majmun ne bi napisao.
Covjekoliki majmun, je opet zahvaljujuci svojoj sreci slavio. Pasce jedno britansko koje ne zasluzuje da zivi, a kamoli da vozi F1, pobjedio je zbog greske dvojice retardiranih i nadasve ogranicenih vozaca Red Bull-a. Zelim mu uskoro blizak susret sa zidom... naravno sa tragicnim posljedicama...