Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak vozi kako vozi , sjecate li se duela izmedju sumahera i hakinena koliko je slicnih i gorih situacija bilo pa nikad ni jedan nije sankcionisan, dansnja formula moze da se zove f1-balet, jos samo fali da izmisle pravilo nema preticanja nego kako startujes tako se i zavrsava. da je vise vozacao koji su agresivni bilo bi interesantnije a ovako nista. a bogati lauda kako se ti zapali vijerovatno opreznom voznjom .
jel to zato što je crnac?!
Ovom Laudi je izgleda vatra i mozak malo spržila...
Sreca pa se njega ne pita.
CRO brate hocemo li na icindiju zajedno, ajde pozuri, sad\' ce!
Sato je kralj
Hura, javio se CRO sa potporom , ja se zabrinuo da nije hasta.
Mislis oba Mostarska F-1 vozaca ? ;-)
F1 u doba Montoye je bila najzanimljiviji period u mojoj karijeri pracenja F1. Montoya je bio agresivan ali nije isao kao bik (citaj Hamilton) nego je ulijetao u tockove sa minimalnim kontaktima. Po nacinu voznje hamdzo je blizi kamikazi Satou nego nekom vrhunskom vozacu sa F1 titulom iza ledja.
Eeee, da ga nije ovaj zid opucao zbog boje koze ???? Salu na stranu, na silu se ne moze proci, osim ako te neko ne pusti, kako ljudi ne pustaju, onda dodje do problema... A da veci dio ove sezone Lewis siluje, siluje... A od silovanja ima haira samo zid... Ja bih mu kao sef tima opalio jedno 12.000.000 $ kazne, pa bi naucio da mora stici do cilja ukoliko zeli biti sampion... Iskomplekirsni moron !
Cudo nema onoga CRO iz Mostara na ovoj temi. Da nije hasta?
Lewis Hamilton je najbolji racer današnjice...Jedini koji ima petlju uz Kamui Kobayashia, a ovi svi ostale voze samo da završe utrku...
Samo ti Niki suti, sviju ti. Gazi Hamo!!!!
baton ga zakuca momacki a tim
F1 ona stara,kada je Niki vozio je bila prava ovo danas sa nekim je.be.nim pravilima gubi svoju draž,sad uvode i elektro pogon i sl gluposti,još malo pa će se i bolidi kretati bešumno,vremena kada je Lauda vozo tada su gromovi pucali iz bolida to je bila formula,kada su varnice prskale ispod,kada je iz izduvnih grana vatra kuhljala...... jest tada bilo opasnije,ruku na srce.
Pogana crncuga!!!
pozdrav bosanskim Hrvatima od njihovog voljenog stolnog predsjednika Željka Komšića :D a poseban pozdrav onom glupanu CRO ;)