Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magico, magico!!! Taj bi u konzervi sa motorom i 4 tocka pomeo ostale :))) Hvala Belminu Karamehmedovicu sto F1 pratimo na nasoj BHT!
nevjerovatno je sta alonso radi s tom kantom od Ferrarija... sigurno najbolji vozac u F1 trenutno!
Uh što ne mogu više ovih - F1 nije ista kao prije dok je bio Šumi i slučne gluposti. Pa naravno da nije ista, puno je interesantnija. Više niko nema bolid koji je za tri klase bolji od drugih, a i glavni konkurenti više nisu vozači tipa Ralf Šumaher, Kultard, Barikelo, Masa ... Perez fenomenalan (iduće godine u Ferariju umjesto Mase), Alonso je pokazao ko je u stvari rain man, Kimi najbrži krug u utrci, Hamilton OK, Masa penzija ... Kako se samo slatko smijem na jučerašnje komentare tipa: Šumi će ih na iskustvo, rain man, pokazaće im kako se vozi i slična druga laprdanja.
E bas su imali srecu i on i Perez.
odakle ste prepisali ovaj clanak PADALINE :)
Da ima bolji bolid dominirao bi u prvenstvu svaka cast majstore sa kantom od bolida osvojio se prvo mjesto
Bravo majstore!
Sve manje i manje gledanosti formule ,nakon sto je otisao Mika Häkkinen i Šumi(mada se on vratio ,al\' nije onaj stari Šumi ) :) !