Massina supruga
0
"Molite se za Felipea"
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ado ne s-eri molim te, pa ako se bavis nekim sportom, moras biti spreman na rizike(povrede itd). kao u obicnom zivotu, ne znas sta ce te snac. To bi isto bilo kad ne bi mogao izac iz kuce jer se bojis da ce te auto udarit
Ovi sportovi su više postali strava i užaš, šta se sve zbog para radi, onom jadniku prošle godine imputiraše obje noge zato što je neki manijak postavio stazu nenormalno, sad u formuli otpadaju dijelovi s bolida i udaraju u drugu vozače (drugi slučaj u kratkom periodu), fudbaleri umiru od srčanih udara na terenu... UŽAS.