Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest se i usrećio. Ko sa je jeo hobotnicu u Sarajevu. Zna se gdje su najbolji ćevapi. Čuj na Hvaru jeo čevape????? A i vama novinarima je vijest samo takva.
e bas je nasao mjesto gdje da jede cevape. da je neki morski specijalitet postujem al cevap na hvaru mi dodje ko plodvi mora na bascarsiji.
smajo hođindudlaš
hvar nije naš, zar ne? ili se varam? zar nije on hrvacki, prekoputa splita? naš je neum, tamo gdje nema ničeg osim kanalizacije direktno u zaljev i fol izlaz u more, koji će nam ta ista hrvacka pregradit
@Mi Srbi smo pravili kobasice dok Turske nije bilo ni u pelenama.\" Vi ste jeli g.vna prije neko ste nastali podjelom katolika na dva dijela....
Cevapi su SMECE najgore vrste. Nije ni cudo sto u Bosni ljudi zive kratko....
To što ti zoveš srpskom kobasicom je inače u svijetu poznato kao \'Frankfurter\'. Izađi iz te pećine idiote.
Nisi ti jeo sarajevske ćevape nego glođo tatin k\'u\'r\'a\'t\'z\', lojava budalo
Hvar, ćevapi? HAHAHAHAHAHAHAHAHA
CEVAPI SA KRMETINOM BLJAKK
Jes\' dolazio je na piramide, a sa njim je vidjen i Elvis.
Vjerovatno mislis na Djuzele ali moracu te razocarati, naime u isto vrijeme je radilo vise rostiljdzija koji nisu Bosnjaci, a Mujo je bio najrazvikaniji ali ne i najbolji.Danas je Mujo osrednji i od njega su bolje bar 3 rostiljnice u BL.
za one koji ne znaju M.Schumaher je nekoliko puta dolazio u BiH i to u Visoko i Sarajevo , samo u tajnosti , naime ima on ima prijatelje u Visokom. Tako da on dobro zna sta su cevapi suho meso itd. Pa covjek kad je vec dosao na Balkan zasto ne bih jeo ono sto je najbolje :O
hahhahahahha koji papak:) isto kao da odem u Njemacku i negdje umjesto kobasica narucim sogan dolmu....
Vjerovao ti ili ne, najpoznatiji banjalućki ćevapi su djelo stare bošnjačke porodice iz BL, ti se raspitaj ko su ;) !
Druze, vjerovao ili ne to nije tacno, bar ne u renomiranim rostiljnicama u BL da ih sad ne reklamiram ovde. Razlika je sto nema ovcetine i ovcijeg loja ali nema ni svinjetine.
Mora biti bolji kad ima svinjetine u sebi. Ipak svinjsko meso daje poseban ukus kobasicama.