Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je ovo istina, bas bi mi drago bilo... Bravo majstore svaka ti cast. brzo ozdravljenje! :D
Igra njemacka danas,morao je ustati :DD. To schumi legendo svih legendi.
Cuo sam negdje da je izgubio skroz pamcenje, i da ce morati opet uciti i da hoda :/ .. Izdrzi legendo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa morao je, Njemacka igra danas :-) Nek je legenda ziv i zdrav
hoce co"jk da vidi Kolasincov gol u prvoj minuti protiv Argentine :)
@glassrbende cuj u prvoj minuti, idi gledaj sinko ponovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
brzo se oporavi legendo !!!!!
sad sam se čuo s njim, kaze sto prije hoće da se varti na skije. šta ti je duh.
Sve najbolje Schumi.
Isao sam 2 x u Grenoble da ga podrzim u grupi od nas 7-8 bosancerosa. Svaki put bilo je puno svjeta za podrsko Sumiju. Kad su vidili nas transparent, svi bi dolazili da progovore koju rijec s nama. Neki su se cak pitali, kako smo culi za njega? Jedan od nas je cak imao foto, s Legendom! Americki podrzavaoci Sumija misleci da je BiH zemlja iz kosmosa, su se kasnije pripitomili. Vjerovatno nakon komunikacija s bazom satelitskim telefonom su saznali da smo mi ipak zemljani te smo kasnije, u njihovom satoru, napravili dobro takmicenje vi za vi djek danijels-a, (Jack Daniel's), koji se tocio iz drvenog bureta. Dozivljaj za pamcenje! Sumi je prebacen u Svicarsku u Lausanne. Gradic iz snova i najjacih privatnih klinika na svijetu. Ali, naci ce mo ga i tamo skoro!
Legenda... Sve mislim da sam ja u komi i da sanjam.. Sinoc smo odigrali predobro protiv najace reprezentacije svijeta sad Sumaher legenda izasao iz kome... Ko zna mozda do veceras i posao nadjem :D heheheh Bravo ŠUMIIII !!!!
Ako ne bude šupljak...baš bi cijeli svijet bio sretan!
Valjda se naspavao napokon :)
taman za njemacku portugal hehe
shumi cim se probudis odma u bolid, samo zayebi vise skije
shumi se probudio da gleda zmajeve
Sampione, dobio si svoju najtezu utrku. Akobogda jos brzi oporavak za svoju porodicu I sve nas.
Njemacki mediji su potvrdili ovu vijest znaci da je tacno, divno i sretno Schumi na dugom putu oporavka koji je sada ispred njega, porodica ce u narednom periodu nastojati da ne objavljuje vise informacije u vezi zdravstvenog stanja, sve ce se odvijat u uzem krugu porodice
hvala ti boze... velika vijest...
ŠAMPION
Nadam se da je ovo istina. Sretan i brz oporavak, majstore!