Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S cime li onda imaju tvoji moj Massa...
čovjek nema sreće to je sve!
Schumacher i Mercedes GP imaju veliki problema oko guma. A jos jedan razlog neuspjeha jeste to sto se MSC nije vratio u F1 da bi osvajao, vec on jednostavno, ne zna sta ce od sebe i od svojih para..
Sto mozete psovati. Fuj!
Suti Felipe majke ti, pa ti cijele sezone vozis k\'o turista, znas i sam da su ti dani u Ferrariju odbrojani pa se zayebavas.
nema to veze sa shumaherom,dok je imo dobar bolid pobjedjivao je
Sta Massa kenja, njega je Schumaher izgradio i lobirao da se iz kao pokusni kunic iz Sabuera dovede u Ferari. Sigurno je mali nervozan, pritisak je veliki na njega...mogao bi dobiti nogu iz Ferrarija, i to kako se poceo ponasati nece mu ni Di Montezemolo pomoci da ostane...
E moj Musa...
Schumaher... ko covjek je ok... ko sportista, veliki schupak.
Pok.e.njam ti se u usta ci.g.a.n.jska, Schumi te je i doveo i odrzao u Ferrariju..
šta je kod tebe problem???
Nije do godina, samo nije vise fokusiran kao sto je nekad bio. Malo je omeksao.