Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svega mi ja vise i ne gledam formulu 1 jer to vise nije to.......
ja budale ovog drvosjece neznam gdje nade komp,a i ti EKO ako nisi znao mi vec imamo natjecanje sa biciklima.to sto fia predlaze treba samo malo protumaciti bolje.a nista nemoze FIA bez feraria mercedesa i renoa to su tri kon.koji su godinama u f1 pa jedan nek se iskljuci idu i ostali i nema vise f1 naravno sto se nece nikad desiti.
shumar idi u shumu i ne seri
svaka im chast na ovom potezu samo da hoche ostati pri tome za silne pare koje oni troshe mozhe se nahraniti komplet afrika
Hehe..kako su poceli s pravilima na kraju ce ostati dva tima i umjesto bolida imati ce bicikla...prvo smanjili broj cilindara, pa onda KERS, do dvije hiljade neke godine moraju smanjiti kolicinu stetnih izduvnih gasova....majke mi 2011 gledati cemo trke bicikala.