Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bernie hajde ti malo do zatvorske celije pa otud zali za Red Bullom i svojim sticenikom Vetelom...
Mosaik svaka ti dala...
pa ja sad ti Mercedes kriv sto ima 23 kamiona i sto je red bull spor a kad je bio 2 sekunde brzi od ostalih nije ti smetao,sad je red bull postao Gigant i moze te financirati sad prebacujes lopticu i vuces prema njima kao prije za ferrari,Vettel je dobar vozac al ima vala i drugih pusti ih sada neka se oni izmedju bore a ti se ne mjesaj djubre jedno Englesko
Vratite nam tocenje goriva na utrkama!!!
kada vrate sve iz ere sumahera i hakinena, onda cu je gledat. ovo sada je predosadno, nema modifikacija vozila, aerodinamike, motora, goriva, i masu stvari zbog kojih je F1 bio mnogo interesantniji.
To je bilo najzanimljivije u F1 i ukinuse...Kad se samo sjetim racunanja ko ima koliko goriva, kad ce u box u kojem krugu itd, faktor iznenadjenja je uvijek postojao ovako svi odu u box u isto vrijeme sa krug-dva razlike jer se zna koliko gume mogu izdrzati...
A sto je truba sto se Red Bull kvari jel zato truba. E pa proslo je vrijeme Renault motorima otkucalo vrijeme je da ih Scuderia Ferrari kara!!!
Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Fuck of Bernie navijas za Red Bull pa ti sad krivi novi motori sad kad si vidio da se Red Bull pati sa Reno motorima. Odjebi Bernie!!!
Po prvi put u zivotu se slazem s ovim covjekom. F1 je postala truba.
Tamam krenuh isti komentar napisati.
I ja.