Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna trka bila. imam osjecaj da je vettel svaki put na pravcu proklinjao sve KERS-ove i DRS-ove :P :P
@Kido alonso je poprolicno iskoristio sva tri kompleta mehkih guma( sa zutom trakom) na q1 q2 i q3 ali je iste te gume morao koristiti i u trci - takva su pravila... i onda nakon 2 pit stopa morao voziti na tvrdim koje su u prosjeku 2 sec. sporije po krugu na ovoj stazi... dok su svi ostali ima po 1 set neiskoristenih mehkih guma... nadam se da je ovo dovoljno ;)
Imas F1-hr.com (nije na nasem, ali je na razumljivom hrvatskom jeziku). Sezona je bas zanimljiva, dosta vise pretjecanja nego prethodnih sezona, KERS, a posebno DRS su unaprijedili F1. Tacno je da RB ima najbolje bolide, ali i uloga vozaca je bitna. Iako tako ne izgleda, RB nije mnogo ispred konkurencije, prvenstveno mclarena, jer nijedna utrka nije zavrsila tako sto je pobjednik imao 10-ak sec prednosti nad drugoplasiranim! P.S Weber je sa danasnjim unazadjenim (18 000 obrtaja) V8 motorom na kvalifikacijama imao za 1.7 sec brze vrijeme od rekorda staze u utrci postignutim sa V10 motorom.
caruje momak nema šta...svaka čast :)
Pratim ja! :D Stvarno dobra sezona, dobra i utrka danas, stvarno se vidjela razlika izmedju guma. Nije mi jasno samo zasto je Alonso onako naglo pao nakon odlicnog starta... Ako ima ko kakvih stranica o F1 al na nasem nek preporuci :D
A Dzeko? Jel on igro?
Ne zavisi sve od bolida, jer ne bi danas Vettel imao 118 a Webber 67 u istom bolidu, ne bi Alonso imao 51 a Massa 24 u istom bolidu, ne bi Rosberg imao 26 a Schumacher 14 u istom bolidu tid. itd. Npr. Hamilton ima više bodova od Webber-a iako je ovaj u trenutno boljem bolidu. Ne kažem da bolid nije bitan, ali bez pravog vozača je nemoguće osvojiti titulu. Vjerovatno bi i ti bio \"prvi\" kad bi vozio najbolji bolid. Ne komentriši nešto o čemu pojma nemaš.
Ja pratim. A pratio sam je i kada je bilo tih duela. U to doba je na ovoj stazi preticanje je bilo nemoguće. Sada je F1 mnogo interesantnija nego prije. 10 puta više preticanja. Više je preticanja bilo u prvih 5 utrka ove sezone nego što je ranije bilo za čitavu sezovu. Po tvom komentaru vidim da ti nikad nisi ni STVARNO pratio Formulu 1 nego si možda nekad odgledao 2-3 utrke.
ovo je najvece sranje..sve od bolida zavisi
ima li ko da ne prati formulu jedan, otkako nema više onih epskih duela schumahera i hakinena? ovo je sad truba postalo...