Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li vi svjesni sa kim se šprdate ? Pa čak i da ne ostvari ovo što govori on je i dalje sedmerostruki šampion, znači najveći!
Samo ih deri care, ni jedan ti nije ni do koljena kad boda nikada ne bi vise osvojio.
one life one love, schumacher
\"...potpisao trogodišnji ugovor za Mercedes GP\" a slika sa Ferrarijevim bolidom... Ccc, samo na sarajevo-x i nigdje drugo ...
aha, bices ali ako budes vozio taj bolid sto ljubis na slici. sa crnim nemas sanse.
E hajd yivi bili pa vidjeli...da se i to dogodi...
Ma ti si svoju pjesmu odpjevao , idi u zasluzenu panziju , ovako samo upropastavas ono sto si godinama branio jer to vise nije to !
a bez starca nema udarca...heheheh
Ugledaj se na brata i uzivaj sa porodicom u slavi i novcu
Jedan savjet Schumy... star se pas u lov ne vodi :D
Ovaj mislim, saxovci Schumaher je u Mecki nije vise kod propetog konjica. Podsjecate me na BHT i prikazivanje Alonsa u plavom Renou a on u Ferrariu. Schumy sve naj, ali mislim da si ti svoje odsluzio.
a slucajno ako ne uspijes godinu kasnije, odma pokusaj godinu poslije toga
Sto se fino nasmija !