Velika nagrada Evrope
9
Alonso prvi dvostruki pobjednik sezone
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..čovjek je i u 43 godini svojim trećim mjestom postavio rekord :))) ..uz to, MSC je tokom utrke imao jedan više odlazak u pit od svih na stazi, a uz to i najviše preticanja..sve to u 43. godini, natjecajući se u prosječnom bolidu sa \"balavcima\" od 23,24,25 godina... ..definitivno zaslužen podij!!!
Iceman ruless..:D alonsu kapa dolee
Alonso - ubjedljivo najbolji vozac u F1! Kimi - klasa uvijek bio i ostao. Schumacher - babo makar djelomicno naplatio sve pehove koji ga prate ove sezone. Grosjean - buduci svjetski prvak! inace, ponajbolja trka koju sam gledo u posljednjih 5 godina....
jedan je Doctor... http://www.wimp.com/incrediblelap/
al tata odvozi...43 godine i dalje babo :D
To Sumi majstore, samo naprijed
bravoo dedoo :D
FORZA FERRARIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D