Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate podrzavam te u svijetu sporta, sve pored toga veliko NE od mene!! Ali zasra ga ti u ovom videu sa hordama, manijacima, boysima, i torcidasima na jednom mjestu.....Ne bi se samo vas dvojica tu tukli vjeruj mi!!
svaka tebi cast majstore,nije mala stvar boriti se protiv jednog caina velasqueza aktuelnog prvaka UFC-a.puno srece i uspjeha u narednim borbama.
pozdravlja gledaoce sarajevo-x-a hahahahahahaahahahahah pravi cirkusant
lik se prosuo u UFC-u,ne mislim da moze nesto napraviti a sramota ako nemamo bolje borce....ipak nek mu je sa srecom
svaka cast sarajlijama al ovaj delegat je carsijski ljakse pravi i po prici i po gestama
Sarajevomrzci crknite
KRME NAJVECE U SARAJEVU , PRAVA VRECA GOVANA
Koliko znam Mirko u novembru ima oproštajni meč protiv Nelsona u Las Vegasu. Mirko, Koševo, Manijaci, Horde i Bad blue boysi, pa smiješno jbt.
sta sad trazis od Mirka,sto nisi trazio kad je bio u najboljoj formi ti sad borac...haj nek si...sretno ti bilo u buducnosti
Svaka ti cast, care...
denise, denise, a koji si ti da izazivas mirka filipovica? sta si ti osvojio? izgubio si protiv velasqueza dok jos nije bio svjetski prvak...i vise NIKAD neces dobiti priliku da se s njim boris...zasto? zato sto si ispodprosjecni borac! zato sto nikad nisi trenirao, a pogotovo postigao bilo sto u bilo kojem borilackom sportu. MMA i nije sport! istina, popularan je u americi i drugdje, ali popularan je i wrestling (catch), ali kao ni MMA ni on nije nikakav sport. to je samo borenje u kojem istina ucestvuju i neki (uglavnom bivsi i isluzeni) borci iz razlicitih borilackih sportova, a uglavnom su tu radi novca...druga je stvar sto kajmak kupe organizatori i osnivac MMA. borci dobiju po nekoliko hiljada, oni najbolji po nekoliko desetina hiljada, ali sta je to kad se vec poslije par borbi mozes pozdraviti s mozgom...istina, neki su se s njim pozdravili prije nego su i stupili u MMA ring...
DENISE TI SE KRALJ !!!
Denise zelim ti svu srecu i da nas predstavis u najboljem svijetlu.. Al si smjesan sa tim izjavama da se hoces borit sa Filipovicem pred punim Kosevom, a pogotovo protiv Fedora Emilianenka :/
Ajde ti prvo par godina nastupaj u UFC-u sa uspjehom, pa onda pricaj o mecu sa Mirkom Filipovicem. Ispadas ovako blago receno neozbiljan...
HAHAHAHA, tko si ti da uopce izazivas Filipovica? Otidji osvoji nesto, stvori ime da se zna za tebe van svoje mahale, pa onda izazivaj legende ovoga sporta. Ja kralja... Evo i ja izazivam Minotaura na dvoboj, on je legenda! Bjaaazi ba.
Toliko su ljudi postali zavidni to je nevjerovatno.Ako na bilo koji nacin uspijes odmah krecu sa prokopavanjem proslosti pa ako si ti cist (sumnjam da niko od nas nije imao raznoraznih \"tacki i tackica\") e onda dolaze na red roditelji,pa tetke ,strine...Naucite da se radujete tudjem uspjehu i ako neko ima mane pokrite ih a ne trubiti na sva zvona.Razmislite!!!!
Ja da sam mangup kao vi sto pisete te gluposti i provocirate covjeka, otisao bih dole u CHEERS ili CITY LOUNGE BAR gdje ga inace mozete naci i rekao mu to sve u lice :))) pa bi vidjeli demokratiju i sunarodnjacku kolegijalnost :))) hahaha kako kazu stari ljud, koga uhvatise, nega i .j.e.b.a.sh.e :)) Denis je kralj!