Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sampion nas, vakat je za oprostaj...Respekt za sve sto si postigao u karijeri...
Nemoj molim te
Adnan Catic je ponos Bosne. Covjek koji svake godine ne zaboravlja sjetiti se Srebrenice i podsjetiti Evropu i svijet!
Izgleda da si pravo dobio po kakotnjaku, Felix.
Čuvaj djecu , nine ovo više za tebe , moj Felix . . .
Rijetko tko je onako dobro boxao kao sto si ti sa oscarom de la hoyom ali treba znati kada treba da se stane sampione...
Hahaha, nece valjda prestati sto je izgubio od rusa?
Nakon one presatave u subotu, bolje bi bilo da prestane iako je jos uvjek u dobrim godinama za box, ali nije vise onaj stari sto je nakd bio. A love bi trebo imati dovoljno.
E zeznuse momka samo tako. Cisto ukraden mec. Kad Amer sudi mora onda Rus pobijediti inace Treci svjetski rat odmah...
Posteno.
Uvijek cu ti zamjerati sto si napadao a u isto vrijeme si prilazio protivniku i dozvoljavao mu da te udara , mada vecinom si primao udarce u rukavice, ali nisi mu uzvracao kada si imao sansu. Inace te volim i cijenim. Nemoj se predavati, ali mozes se povuci. Ako si izgubio bitku,pa sta. Idemo dalje.
Za sve one koji su negativci, pogledati mec Sturm - De la Hoya u Las Vegasu.....
steta steta..
Evo jedna za nenormalne navijace Borca a normalnim svaka cast. BANJA LUKU HEBEM JA I LJUTU KRAJINU NABIJEM NA KARINU ZA NASU BOSNU PONOSNU ALE ALE
mozda i jeste vakat - zaradio si para. gledaj nesto drugo da radis. pusti boks. nisi vise ni najmladji.
Gdje si ti? Ev da se javim.