Komičan snimak
4

Fabregas pokušao voziti komunalno vozilo na treningu Monaca i postao meta ismijavanja

H. H.
Fabregas se na kraju ipak snašao i uspio je okrenuti vozilo (Foto: Screenshot)
Fabregas se na kraju ipak snašao i uspio je okrenuti vozilo (Foto: Screenshot)
Cesc Fabregas definitivno nema isti talent za volanom kao kada je u pitanju nogomet, a dokaz za to je video koji je na društvenim mrežama objavio njegov klub Monaco dok je Španac pokušao upravljati mini vozilom koji igrači koriste da se prebace na terene predviđene za trening.

Monacov službeni Twitter profil, objavio je snimak vožnje Fabregasa, koji je nakon toga postao i meta ismijavanja navijača francuskog kluba, ali i ostalih nogometnih fanova koji su pogledali video.

Fabregas jednostavno nije znao kako se kreće i na koji način se upravlja vrstom komunalnog vozila poznatijeg kao "Toro Workman" koje se koristi za održavanje travnjaka i terena, te je na komičan način nekoliko puta udario u bankinu pored puta.

Tek nakon nekoliko pokušaja uspio je napraviti pravilan zaokret, nakon čega se na vozilo ukrcao njegov saigrač Ruben Aguilar, a španski veznjak je radosno gestikulirao prema kameri.

"Idemo, ali radije bih se vratio pješke", kazao je Aguilar, dok je Twitter profil Monaca u opisu videa napisao "vozi da preživiš", a potom su uslijedili i brojni šaljivi komentari navijača na društvenim mrežama.

Video je ubrzo postao viralan i nasmijao je mnoge koji su ga pogledali.