Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke hrvatskim vaterpolistima zasluzili su pogotovo u svojoj kuci titulu da osvoje sve najbolje
jeste li nešto primjetili...kapiten im reprezentacije Samir Barać,a fudbalske Dario Srna..da je u boljim godinama rukometne bi im bio Mirza Đomba a selektor Repeša...naši im glavne face... i još nešto...selektor odbojkašica neki Aksentijević iz Srbije...hehe
Prenosila je RTRS (Radio televizija repubike srpske) a cestitke hrvatskoj reprezentaciji uz napomenu da je Srbija osvojila bronzu!
Da, u pljačkanju, kukanju i traženju sadake. kako li vas samo nije stid, pitam se? Radite malo, halo, idioti...
Mamu vam ustasku u usta. I mi cemo biti svjetski kad tad. BiH for EVER
majku vam ustasku j.e.b.e.m. mmmmmmm e ne znam
Svaka cast Hrvati.
bravo barakude, a i Djokovic je dobio Federera.
svaka čast, barakude su zasluženo osvojile. @testrera u potpunosti se svažem s tobom! evo vcrs borba za svjetskog prvaka u boksu za dvije verzije, prijenos na novoj tv, a nijedna bih tv kuća nije osigurala prijenos pa dosta ljudi vjerojatno i ne zna da je to bilo vcrs! stvarno sramota!
Svaka cast komsije,Balkan je cudo...
Kako će prenositi? Pa naše tv-kuće misle da, ako one ne prenose, niko neće ni doznati za uspjehe našim komšija. To kao - mi ne osvajamo ništa, pa nek se ne zna ni da oni osvajaju, i Hrvatska i Srbija. A nije tako: nama bi njihove medalje trebale predstavljati motiv da i mi nekad nešto napravimo, umjesto što uvijek kukamo i napadamo sudije!
svaka čast za barakude, prst dole za tv kuce iz bih koje nisu prenosile prvenstvo
Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nasi svaka cast veceras slavimo prvake