Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam trku i mogu reci da se i nije trudio da bude prvi,sa pola snage udje u polufinale majstor! Tuka dolazi kuci sa zlatnom medaljom,vidjet cete. PODRSKA ZA MAJSTORAAA!
Idemo ludo idemo jako.On je za mene jedini covjek koji se bas bas trudi osvojiti zlato da bi se ponosno vratio kuci. Svaka cast legendo!
ponos 💪
Bravo momčino, konstantvo pravi dobre rezultate, ovog momka sam ono pravo zagotivio, tako skroman, iskren, ma divim ti se Amele
Treba cijela Bosna i Hercegovina da zna kakvog majstora imamo,a ne samo tvoja komsinica Halima
Rutinski sa pola snage
pokupi tu medalju Tuka
Bravo momčino
Joj onog komentatora, jbg rusija u dupe samo za njom kmeci
sutra u finale Ako Bog da...
sladak
sigurno je postio .....osjeti se ...poblidio ko krpa ne ide vrhunski sport i vjera ..to su zablude
elfatiha