Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uska ramena, slaba, loše ruke, prsa razvijena. Sve što ne treba. Prsa trebaju biti što manja, takoreći ne raditi ih nikako, da imaš dobar gard, šta ti vrijedi imati velike grudi, ako ne možeš skupiti gard.
@Separatista Potpuno netačno. Jesi nekada bio u ringu ili sparingovao? Ja imam veća prsa i zbog njih ne mogu da postavim gard kako treba, jer mi se ruke ne mogu sasttaviti, pa mogu udarci prolaziti kroz gard. A zbog toga smetaju prsa. Muskulatura ima itekako značaja, da nema ne bi radili na snazi, već bi ulazili u ring tek onako.
Zato je Mike Tyson imao mala prsa xd Hajde ne serite matere vam. Sve sami "profesionalci" Nije mi jasno sto ne idete u trenere kad sve znate.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Igore zlatni sine bosanski! Pravi bosanćero s pedigreom , dokazani sportista i oficir!
zar nije srbin
Igor je jedan po jedan talenat u Bosni nadam se da ce te druze neko iz europskih kampova primjetiti i odvesti gore...steta bi bilo da ostanes ovdje te za par godina furas namjeste meceve po BIH za par stotina maraka kao i svi ovdasnji lafinaši (antitalenti fighteri da ih ne imenujem nisu vrijedni)... Samo naprijed Igore
pa nije mu 18 godina da ga neko odvede haha
jedan od rijetkih domaćih boraca koji nema facu kriminalca već pravog sportiste.
nisam znao da vojnici mogu biti tetovirani
Zgodan 😁
Sretno... :D
TAKO JE BOSNJAK☝️️
Sveti juraj I TI SI MOJ BRAT☝️️ SVI SMO MI U BOSNI BRACA BOSNJACI
@BOSNJACKAvizija500 aha, izdali bi mater rodjenu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)