Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovako mlado i briljantno biće sigurno će se naći. Ostavite račun i skupit će se za manje od nekoliko sati. Napokon neko vrijedan i pred bogom i pred ljudima.
Poenta je da nemamo drzavu..."Dakle, ni po koju cenu se NE SME DOZVOLITI čak ni formiranje UDRUŽENJE PČELARA na nivou BiH. a o drugim važnijim asocijacijama se ne sme ni razmišljati... Naročitu pažnju treba obratiti na SPORTSKE SAVEZE, a naročito na REPREZENTATIVNE selekcije na nivou BiH... Ovo je jedno od značajnijih sredstava za dokazivanje teze o nemogućnosti funkcionisanja zajedničkih institucija.." - II memorandum SANU
Dok je raje kao Edin Džeko ovakva djeca ce imati pomoć.Nadam se Dijamante da ce ti neko prosljediti ovaj tekst.....
Nije to poenta.
Zašto djevojčici nametati hidžab? Još je mala za to.
Dajte neki racun skupice se brzo,ima li neko neki kontakt
kad će se njihove gladne g.....zatvoriti i reći dosta nam je
Sramota za drzavu!Nekakvim nikogovicima i izmisljenim sportskim drustvima se dijeli i kapom i sakom,a onima kojima treba,sipak!Fuj smetljari jedni!A znate svi cestitati kada neko postigne uspjeh za BiH.Bravo za Hifu!Svaka vam cast!
Koju drzavu...
bruka, da, ali nije mi jasno kakav si ti roditelj kad je ne mozes sam povesti
Nije i tome poenta čovječe,poenta je da Bosna i Hercegovina ne može poslati i ako je djevojčica prvakinja BIH
Ja kakav si ti idiot,i roditelj kada mozes ovako nesto i napisati!?Ne rade svi za platu od par milja,majmune jedan
Bravo Merjem Allah te pomogao insallah👌
2023. je godina. Napravi akciju na GoFundMe, malo podijeli po drustvenim mrezama i skupit ce se kolko treba za par sati. Nece guzonje dat marke ali zato hoce obicni narod. Najprije pomognu oni sto najmanje imaju.
Svaka cast bilo kome ko pomogne ovome biseru i ljepotici
Ma kakvo predsjedništvo oni nisu u stanju ništa da urade. Nesposobnjakovići a pred glasanje spašavaju narod i brinu za njih. BRAVO za Hilfa Petrol svaka čast od sad sipam samo kod vas
Bravo za Hifu
bez obzira ko sta mislio o njima svaka cast za Hifa Petrol!
sta je za njih 5000km , pokupili stotine milione na one cjene goriva sto su bile
Mile bi uplatio 100 milion eura da ide kao sampionka Federacije... Dajte racun, pa da sampionka BiH nastavi svoj put!
Ima li neki racun gdje mozemo uplatiti? (Svakako paralelno raditi na ujedinjenju rasutih institucija drzave...)
Neprijatelji BiH,danonoćno rade na uništenju svega na nivou BiH.Pa gdje su BH patriote u politici.Najmanji problem je skupiti taj novac.
Neka fukara ima za skupocjene aute i svoje švalerke sa napučenim usnama! Podrška mladoj šahitskinji!!!