Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kad se ne bi stidjeli svog maternjeg jezika.
Nekako je ova slika pomao zastrašujuć,a kao iz nekog horor trilera, kao da je utrka zombija al haj nek ima nešto novo da se dešava
Meni je ovo genijalno, bravoo trkaci. Da se i kod nas desava nesto urbano. Niko ne pominje hitnu u kontekstu proslave NG u zadimljenim kafanama gdje ce popiti tone alkohola i udahnuti ne znam ni je koliko duhanskog dima..ali zato trcanje po hladnoci je svima boze sacuvaj.
Super ideja za CA, pa u more, surf i to. Hajd da vidimo i ovdje. Odlično, ali Hitna pomoć nek dežura, ionako im je dosadno za sve praznike. Ahaa. Pa ljudi, hajd zdravlje i sve, podržavam, ali gdje da utrčavamo, u krizu, klizeći? Ovo je za generalno "slavljenje" ulaska u još veću bijedu. Čuvajte pare, ako ih imate.
Samo nemojte trčati, pretrčavati na crveno, ili tamo gdje nema pješačkog prelaza! :))))
Na -20 ? Onda bolje trčite do hitne, ko zadnji stigne hebiga.
Ako tvoja prljava majmunka to radi ne znači da su i sve takve idiote.
DrOn već drugi put bježi sa mojih komentara da dokaže da nije samo preko neta mangup, evo mamine pizde kako bježi. :) http://www.klix.ba/vijesti/bih/radio-bir-nisu-kolege-sa-klixa-kupovale-poslanike-u-skupstini-rs-a/141230115#k_5058874
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
to je super ako se ne bude trčalo po poledici. inače bi se u novu godinu moglo u sa lomovima, uganuima...