Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Denise. AkoBogDa sledeće godine da pobijediš na Eurosongu.
svaka cast Denise, tvoje sbosobnosti samo ljubomorni osporavaju
@Tuzlak... Mladen nije Dalmos, nego je rodom iz Bosne, tocnije iz Kiseljaka
a vidim i znas kako se tata zove , i k.u.r.v.o nije nikad osudjen jer mu je takva ko ti kontala pare izbit al ga je na kraju p.o.p.u.s.i.l.a. a siguran sam da si ga primala u teretani ko i mnoge druge.
pa moj druze Tyson je sa 18 bio svjetski prvak , a ovaj ima 21 i s.e.r.e prije borbe kako ce on ovo,ono . A nije ni on sa neba pao, nekim je zaslugama dosao na ovaj turnir koji ove godine medju jacim u Europi
Svako sebi izabere put , a ako si u onome čime se baviš najbolji onda samo kapa dole. Ovaj sport možete voliti ili ne to je vasa stvar ali čista je glupost ne priznati da ovaj momak to radi izvanredno.
Znam ga 15 god. i imao je i glupih poteza u zivotu ali je bar nesto prozivio, a ovi sto ne vole central i sl. vjerovatno izlaze po Ilidzi ili u Barloti-e ,a u Central im je svojevremeno bila taraba pa sad ko fol J.E.B.O to . ono sto je Denis postigao u zivotu mozete samo sanjati i nastaviti iz svojih rupa provoditi sata i dane pljujuci po drugima a iza sebe imate samo prazninu i cir na zelucu od muke i zavisti ...Pozdrav
Dobitnik najvisih priznanja za odbranu ove drzave, dok su Vecina vasih oceva (cast izuzecima) po podrumima kenjali o ovome ili onome ili im je tesko bilo u svedskoj...
ovu je Adu garant na.g.u.z.i.o. Denis pa je nabio nogom pa sada S.E.R.E po X-u a za informaciju ostalim misevima Denis je sportista od 5 godine i sin olimpijca koji je na cetiri olimpijade nastupao i bio kapiten bob ekipe i bivse i sadasnje drzave
HRVAT Denis Stojnić u Moskvi pobijedio Hrvata Kujundžića... mogli ste i ovako napisati...
Svaka cest Denise samo napred i hrabro
hrvat pobjedio hrvata
Majorizacija u sred Moskve :)))
silovatelj da hoće crknut
HAHAHAHHA pa porazio je lika mladjeg 10 godina..... ajd se sjetite gdje je bio denis prije 10 god????? tada nije znao sta je bench. kako vi dizete stvari do neba a ustvari je dobio dijete.
Kad ces se poceti boriti sa imenima koja nes znace u ovom sportu, a ne trecerazrednim borcima. Jeb te pa mi u drzavi imamo 286 boraca od toga 280 sve neki svjetski prvaci. Ne smatram da si los borac, al zadnjih 10 meceva su ti protivnici nidje veze!!!!!
volio bih vidit ove face u kavezu mozda bi oni nesto bolje bili ?? p.ic.ke jedne ljubomorne , zavidne, niste najpametniji ni najbolji na svijetu, neko vam treba sakrit tastature !!