Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj siroki za glavni grad, hahahaaha, ova mi je najbolja do sad
ma crkni sarajevo siroki sampion ! hahahhahahahah siroki za glavni grad!
ime ima pravo upravu je momkak skroz samo ga jebe nacionalizam al da je bosna pobijedila nebi mogo uc na ovaj sajt a da nenaises komentar aovako ga ukinuli masamo pokazujete kolko ste jdni cestitke sirokom i CELIK SAMPION
uostalom ako imas komentar na del bosquea daj ga ako nemas nemoj se ni javljat jer je glupana i previse
ime popusi nam kurac svima dosta ti sto si gledo prijenos na tv ( ako ga uopste imas jer bi vidio da su komentarisali utakmicu i na fetvi i na hayatu itd)
CIJELO CE SARAJEVO PLAKATI OVU NOC, JEBI SE JEBI BOSNO SIROKI SAMPION!!! STA JE JADNICI, MOGU MISLIT STO VAM JE ZAO CENERA STO STE DALI ZA UTAKMICU. BICE BOSNA KURAC SAMPION!
Mislim da su na onoj stranici komentari ukinuti zbog bolesnih prepucavanja na nacionalnoj osnovi, igracima sirokom svaka cast, ali ovi bolesnici koji dolaze na sajt pa se nasladjuju "POVIJESNOM POBJEDOM NAD BALIJAMA", e, zbog takvih bolesnika su komentari ukinuti, i hvala Bogu da jesu, a na svakoj stranici Boga mi ima materijala za ukidanje, nijedna tema nije jos prosla bez takvih prepucavanja...Pozdrav
Tuzla zabio ti tvoj tito
ime glup si jebem ti mamu seljacku i seku ustasku marš pod kamen maicu ti jebem u picku jebo ti franjo tuđiman svu familiju
Ova poruka je za onog kretena zvanog IME!!! Pizda li ti materina pa sta bi ti htio? Mrs u Hrvatsku mamu ti jebem.Ahaaaa pa zaboravio sam da vas ne vole ni u Hrvatskoj.E pa cestitam, haj sto ste jebena manjina koju treba istrijebiti do kraja, nego sto ste i nesvrstani.
tako ti je prijatelju kad si manjina pomiri se s tim
U PRAVU JE
tako je skutoru tako je
Bas me zanima zasto se ne može komentirat ona vjesT Siroki HT obranio naslov prvaka! ? Vjerovatno je to previse bolno za balije, pa da se nebrukaju komentirat se ne može. prije utakmice se pisalo na veliko (bosna sampion itd..), a sada svi sute. A na dnevniku ftv u sportu nisu ni spomenili tu utakmicu. jako cudno, ali uvijek je tako na ftv kad izgubi neki sarajevski klub malo se o tome prica, makar bilo to i finale prvenstva BiH.
mogu samo reci-AFERIM!!