Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako fin odgojen čovjek. volim ovakve ljude, ovakve sportiste ❤
Damir mi je jedan od dražih sportista
INAT HERCEGOVACKI MOSTARSKI JACI JE OD SVEGA NA SVIJETU !!!!
@Palmyr Nek nam tvoja mama kaze :)
Jarane sa kim kod da boksujes imas nasu podrsku.Zato sto si ljudina..
Ruku nA srce damire, ali nema tu logike sa hukicem!
Polako Damire... Marko Huck je veliki zalogaj...
Svaka cast kralju, da nam je 50% popolacije ovog mentalnog sklopa u BiH bili bi Svedska. Igrom slucaja tu su trovaci da ovce bolje mogu meketati.
OVAJ MOMAK JE STVARNO LJUDINA. SVAKA CAST!!!!
Sretno Beljo ali pazi marco huck je puno iskusni nemoras zurit polako prevelik je huck zalogaj za tebe
Svaka cast,kad budemo svi ovako razmisljali i srbi i hrvati i bosnjaci bit ce buducnosti...Damir sampion u svakom pogledu...!!
@jokey Kad budemo uspjesni u svom poslu kao Damir u svom onda cemo svi razmisljati kao Damir i bit ce buducnosti.
Ubleha!U jednoj ruci zastava herceg bosne(naroda hrvata u bih),koju nemogu smislit ovdasnji bosnjaci,a u drugoj zastava bih,ko tu koga j...?!Beljo postovanje se zasluzuje borbom,ne toplim rijecima!
Pa sta ako drzi i jednu i drugu? To znaci da postuje svoj narod a i domovinu, drzao bi i ja drzavnu zastavu u jednoj i ljiljane u drugoj...
Sjedi na dvije stolice.Vrijedjate boks.Ne dizite covjeka zato jer je rekao par toplih rijeci o BiH,da je kojim slucajem drzao govor o hrvatima u bih i drzao samo zastavu hb pljuvali bi ga
Prelijepa izjava. Kamo sreće da je više ovakvih poput njega u BiH. Ne bi nam sigurno bilo ovako loše.