Pobjeda sudijskom odlukom
0
Cro Cop bolji od Sefa u Zagrebu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastupio je poturak prije par dana u Crnoj gori... BH mmašina ??? Bolje mu je da se zove bh veš mašina jer je isto vreća za nabijanje.. Lik ga onesvjestio u dvije runde.. I ova borba sinoć je bila više revijalna.. Mirko je mogao dovesti nekg mladjeg a ne penzionera od 40 godina... Uglavnom razocarenje ....
Podera ga Mirko ko lamelu uz Mahmutovac
Cro pakšu!!! UBIO ga šEFO!!! hhahhahah...
DŽEVAD POTURAK BH VEŠ MAŠINA
MAMA TI JE PAKSU VLASINO
Onaj Poturak je vazda bio kanta, cekam da vidim Stojnica
Cro pakšu!!! UBIO ga šEFO!!! hhahhahah
DŽEVAD POTURAK BH VEŠ MAŠINA
Svi smo mi poturak.
mirko je cijelu karijeru imao bolju NOGAČKU tehniku od ŠAKAČKE.
iskreno, da je Sefo u u najboljim godinama, kada je jednostavno bio mašina, otreso\' bi CroCopa ko beba zvečaljku...
Nije mi jasno zašto na svakoj temi moraju se javljati sa svih strana ostrašćeni i nacionalno opterećeni ? A što se tiče meča Mirka i Sefa , spotrske veličine i izuzetno ih cijenim ali vrijeme za penziju(naravno sportsku).
Ja mislim da se kaze \"TO rumble\", a ne \"do rumble\".
Gledao sam sinoc sve borbe i ako cete iskreno,finalna borbu izmedju CroCopa i Sefa je bila mozda i najlosija...vidi se da su to vec stari borci,iskusni koji ne srljaju,nema tu one živosti,brzine i ljepote kao kod uvodnih meceva. Mnogo mi je bolji bio 8-mi mec,koji je bio uvod u finale nego ovaj zadnji.
Poturak je strasno fasovao prije 15-ak dana od nekog anonimusa prakticno. Gavrankapetanovic je tad tvrdio da mu je cak pukla lobanja, tako da su vec poslije borbe rekli da nema nista od nastupa u Zagrebu.