Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast nasim klizacima!! p.s. Meng Wang iz Kine - olimpijska prvakinja iz Vankuvera, u brzom klizanju na kratke staze (short track) u kat. 500 m imala je vrijeme 42,985 i njoj su 24 godine. Samra ima 12 godina.
A kako to da nisu osvojili zlato u Canadi?
samo bih naveo da pobjednica na olimpiskum igrama u vankuveru na 500m imala je rezultat 37,838, sto je skoro 14 sec. brze od ovog rezultata. 14 sec. je mnogo za utrku na 5km a ne na 500metara, zato ne treba ljude zamajavati sa nekim takmicenjima sh ranga. sve ovo govorim ne da bih ponizio nase mlade klizace, njima skidam kapu, nego gospodu iz sarajeva-x da prestane sa ovakvim nizerazrednim tekstovima i komentarima
Ovo je lijepa vijest :D Cestitam!!
@pipo da si imalo pismen k\'o sto nisi znao bi da se ne kaze UPADALI po ledu nego PADALI po ledu .......... a svoje divne komentare zadrzi za sebe, ako nemas sto pametno pisati nemoj ni pisati, znas za onu staru:\"Koja ostane zlata vrijedi\" .......... svaka cast ljudima koji su osvojili medalje pozzzzzzzz .............
fino svaka im cast samo to takmicenje ne moze biti neko vrhunsko, bar ove godine s obzirom da olimpijske igre :) ali sve u svemu zasluzujju svaku pohvalu :)
Četvrto mjesto, dakle, i bakar su osvojili!
djeco sad se opredjelite za reprezentaciju hrvatske ili srbije, ipak imat cete bolje treninge, putovat cete svijetom, a josh cete biti i placeni i cijenjeni....!!!!!!
masala.. svaka medalja dobro dodje... pipo je.bo te dzeko a i ti njega.. naporan si
Pipo ovo su juniori! Svaka čast! Lijep poklon za Dan Nezavisnosti :)
Svaja čast!
Ma kakvo crno renomirano takmicenje kad su svi na olimpijskim igrama??? Ovo je Dzeko potplatio organizatore da nam daju nekakve medalje za ove invalide,sto su samo upadali po ledu.
hajd valjda bude nesto od njih do sočija,pa mozda konacno i koju medalju osvojimo :D