Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba publiku poslati kuco zbog ponasanja koje nije u skladu sa OI
Ma ja... nije fer kako su tihi bili kada je Da Silva skakao, a onda bili tako bucni i vikali buu kada je lavillenie nastupio, sto ga je --uz cinjenicu da je De Silva upravo preskocio 6.03-- ocito uzdrmalo Lavilleniea. Ipak mora se priznati De Silva je bio dobar.
najzad dobri skokovi, a ne ono nešto 5.75 i sl. od bubke,tarasova i kompanije prvi put neizvjesno, a ovaj francuz stvarno nema psihičke stabilnosti poput bubke, a pokušava da ga kopira.
Sve je uradio kako treba, još mu i forma došla sama od sebe eto baš u pravom trenutku...
Pomolio se Isusu i ovaj mu posl'o energije.
Ja po naslovu kontam Brazilac ga opalio motikom....
pa opalio ga motkom svakako jest... doduse ne doslovno ali eto...