Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj, nazalost borbe nije bilo, pa logicno da nije bilo i ne treba. Koja bi se budala udarala sa rodjenim bratom?
ja vam naslova i govana..
samo bi klosar na brata kreno pa makar i u boksu....tajson je bio najbolji sto se tice nokauta,ali sve preko 3 runde za njega je bila lutrija.zbog toga je najveci bio muhamed ali ,lupo se po 15 rundi.ali i klicko je veliki sampion,titulu drzi predugo,apsolutni je vladar boksa,ali druga stvar sto ga nasi papci ne gotive.sta zna klosar sta je profesionalni sport.on zna sta je gudra ,navija po derbijima.nosi trenerku i koznjak po 3 godine .
Oni bi kao profesionalci trebali da odrade meč bez problema....ko je gledao kako Badr Hari doslovno \"u.b.i.j.a\" legendu Petera Aertsa a onda mu se na kraju pokloni iz poštovanja, jasno mu je o čemu pričam. Koliko god grubo bilo to je opet samo sport.
Želite dodatni izvor prihoda? Bez ikakvog ulaganja novca, vrlo jednostavnim načinom uz malo truda ostvarite zaradu 50-200 $ tjedno. Potrebno je minimalno znanje rada na računalu. Provjerite kako!!! Mail: [email protected].
Nisu svjesni sta bi im Mensur Peljto pocinio.
LAŽ, nisu se uopšte borili, nego su trenirali udrace, ali nisu se dodirivali. Bio je intervju i taj trening se snimao. DAKLE, NE LAŽITE AKO NEMATE PRAVU INFORMACIJU. p.s. Braća su obećali majci da nikada se neće boriti međusobno prije nego što je umrla...
JEDNA OSOBA SKORO POGINULA U SAOBRACAJNOJ NESRECI NA POFALICIMA jedan nas sugradjanin samo da je iskocio danas na ulicu satro bi ga kamion na srecu,od sigurne smrti spasilo ga je to sto nije iskocio pod kamion nidje veze eto , objavite clanak istinit je kao i ovaj
Tyson bi oca rodjenog ubio u ringu, a ne brata. To je borac, a ne ova dvojica firauna.
ma p... tayosn bi vs sa 18 godina razbio zajedno u ringu
Uplacujem 100 eura na Klicka u kladionici !!! :-)
ja bi burazera ubio za šaku slovenskih tolara
polomice vas hukic obojicu