Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUČKA ide u NOĆNI ŽIVOT. Onda, valjda kad ostali legnu spavati, ona VEČERA, HODA OKOLO NAOKOLO I PROVODI SE. Pa valjda u ranu zoru, uz prve horoze, OBILAZI ZNAMENITOSTI. A kuhinja je MEDITERANSKA, ali u stvai i nije, možda je mittleeuropejanska, a može bit i australijska. Ali curi svaka čast. I džaba joj dvojno državčljanstvo, ona pliva za SAD, nosi njihove boje, ako osvoji kakvu medalju, svirat će joj STAR SPANGLED BANNER a ne napa himna, koja je, bajdevej, kako ono, jel SONE STRANE PLIVE il SOVE STRANE DRAVE, il neka devedsetsedma??? I nek je cura u Americi, šta bi ovdje s roditeljima SANJOM i NEDŽADOM -morala bi biti split personality da bi išla u neku podijeljenu skolu, ha ja
Ma ja, a sto su USTA: SE, prebile Izudina u Mostaru o tome ne izvjestavate... o.fa.jle novinarske
u svakoj normalnoj zemlji bi je pljunuli kad se vrati u svoju voljenu domovinu (BiH), pa eto, šta bi i nama falilo da budemo malo normalni :D
U ovoj rupetini će na kraju ostati samo tri društvene kategorije; starci, kriminalci i političari.
Plivali bi vi ku-rca graha za ovu prćiju da ste na njenom mjestu, pa nije odlijepila ko\' lajsna. Ionako svi jedva čekaju da nekako ispare iz ove rupe. Prema tome tišu mišu.
Pametnoj i vrijednoj djevojci dolikuje i pametna odluka. Da ne bi možda plivala za ovaj protektorat gdje se živi životom štele. Eto kao vi bi plivali za BiH da ste na njenom mjestu...ahaaaa...joj ovih Balkanaca, kako su samo hipokritični.
a da vidite moju hanumu kako ronja, eulzubilah
pa narode sta je sa vama ? zašto toliko negativnih komentar?zašto toliko zlobe,zavisti,ružnih rijeći na jedan sasvim normalan tekst?
Dragi ljudi zasto toliko mrznje prema njoj i njenom uspijehu. Da li je to iz ljubomore, zlonamjere ili ste stvarno bolensi i potrebna vam je pomoc. Da li vi razumijete sta citate? Zar ne vidite da je ovaj tekst preveden!!!! \"Na tečnom engleskom ona je američkim novinarima govorila o svom uspjehu, ali i o svom bosanskom porijeklu.\" Sada idite radite nesto korisno sa svojim vremenom! Sretno Indira!
I ja ti zelim svako dobro!
Bravo Indira !!! Tvoji roditelji su donijeli pravu odluku da se presele u SAD. U GETOZIRANOJ BOSNI bi te zvali POLUTAN , MJESANAC NECISTA ITD.. OVDJE SAMO PLIVAJU BOSNJACI, SRBI I HRVATI ( ALI I ONI SVE TEZE) dok oni \"OSTALI\" su davno potonuli ... Indira zelim ti svako dobro i da ti se olimpijski san ostvari !!!
Samo su hrvati presudom Haskog tribunala etiketirani kao genocidni. Ostali nisu.
prijatelju ti i sa karadzicem i bez njega muzes krave,...seljacino zavidna
Nista novo. Nasa drzava bi joj jos trazila novac da nas predstavlja. A o uslovima da i ne govorimo. Ja mislim da Burkina Faso vise ulaze u svoje plivace nego mi. Indira sretno, mi cemo opet navijati za tebe.
Seljanka sa americkim drzavljanstvom!
tamo niko ne zna da je inace sa sela
Indira da tebi nesto tvoji bosanci kazu.. Mrs u tri lijepe ! Izbjeglico !