Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce to kada pred spavanje popušiš dzoju
Sve Je moguce kako je ova korona je gledam nake filmove do 6 i probudim se u 10 sati ,znaci bukvalno me vile nosaju ne mogu da se razbudim dok se dobro ne umijem iza vrata i jedno dva tri samara ne opalim sebi, uz to moram jednu dobru kasiku slatkog pojesti da mi prorade zljezde. Cojek je u godinama jos primio tolike udarce u glavu .
Imam osjecaj, dzaba misici i sva proslost, da ovaj nece docekati starost.
@SkrbaBerjanBaljic da odma sad umre prozivio je sve sto se moze prozivit. Sirimastvo, bogatstvo, zatvor, slavu...
@SkrbaBerjanBaljic pa dozivio je. U najkrajnjoj liniji starost je precijenjena.
Azize li Azize
Azize li Azize
Umjesto da kažeš: Ja, i?, ti se pravdaš. Kad se Asim ne mora pravdat, ne moraš vala ni ti Majče :)
@Kontas?! Za milione tamo neke u ugovorima, svi se tamo pravdaju i izvinjavaju jer znajuci mu proslost da ne pomisle da je na drogama. Ode ugovor....