Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasični američki san......poznata...pa u prono industriju....pa u zatvor.....
Meni baku udario debil van pješačkog, furao više nego što je trebao i malo nakon toga preminula. Jeste bila stara, ali prije toga nije bila nikad kod doktora i nikakvih problema - geni, doktor stavio da je umrla prirodnom smrcu. Ovaj sto je udario nije nikad odgovarao... ni dana zatvora, dana.
Zamisli čovjek i onako bio pred smrt jpt...
Mozak kokoške od anđela napravi pepeljaru
Što bi rekli, od ranije poznata organima gonjenja...
čuj stajao na semaforu i poginuo... pa đe su jastuci na zrak i ostalo.. ma on bi umro i da ga nije sastavila...
Starac vozio Yugo sa propalim podom, kad ga je ova mahnita pokupila džipom samo jedan nokat ostao na semaforu
Kod nas te izaberu za načelnika najmnogoljudnije opštine (očigledno, i opštine s najmanjim koeficijentom inteligencije). A, o ovim zatucanim šošonima što Gaze po Bosni i dobivaju uslovne ne treba ni pričati - ovu želju su uništili šošoni nakon rata gotovo koliko i čet.alji u ratu.
Horoskop, nije se ona tu mnogo pitala..
Jest ga neko preveo glava me zaboli citajuci.