Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da ga Mike nokautira svojim poznatim udarcem ispod rebara. Dugo nije viđeno.
tysonov rekord je bio 45-2 dok se ovaj nije ni rodio, nema smisla da bude profesionalna
gdje se ovo ima gledat
Kako ovo može biti zvanično kad ne zadovoljava osnove u opremi, a niti u trajanju rundi. Jedan penzioner, a drugi Clown
Još jedan događaj koji neću ispratiti
Mene bi bilo sramota da sam Jake, ali haj neka se dogodi ako Mike pristaje, nije mi krivo. Samo sl. mec mora momak uci u ring sa vrsnjakom u kategoriji, inace ostaje samo jutuber.
Nekorektna borba 100%. Ovaj pedhercic ima samo 27 godina i zna boxat a ide u ring sa covjek od 58 godina koji mu moze biti Dido bukvalno. Nije Tayson trebo uzet ovu borbu. Ako ga ne nakautira u u prve dvije runde izgubit ce zbog kondicije i godina.
pa nek zaradi lik milione kad mu se moze, nidje veze s vasim komentarima, i posle ovog meca ce opet ostat legenda, ko da ce se sta promijenit osim ato ce frajer za nekoliko miliona bit bogatiji
Tuzno je ovo i bepostrebno. Legenda treba ostati legenda a ne po stare dane trcati za milionima. Jks samo treba da ga srce uzivo strefi.
Ovo je profesinonalno drpisanje para od strane rastoršnog tajsona.