Najavio povratak
10

Hearn: Promoteri će imati problem zbog Tysona, je li neodgovorno pustiti ga u ring?

F. Z.
Mike Tyson i Rafael Cordeiro
Mike Tyson i Rafael Cordeiro
Potencijalni povratak Mikea Tysona u ring donijet će probleme i moralne dileme promoterima, rekao je promoter Eddie Hearn.
Hearn koji je promoter i direktor Matchroom Sporta kaže kako su ga ljudi povezani s Tysonom već kontaktirali kako bi dogovorili sastanak.

"Vjerovatno bih ga i ja volio vidjeti, ali... Je li malo neodgovorno pustiti 53-godišnju legendu u ring? Dobio sam poruku od nekoga ko kaže da želi razgovarati o Mikeu. Izgleda prilično opasno, ali postoji tanka linija koju sam i sam prešao nekoliko puta. A to je ona linija između integriteta sporta i zabave koja donosi brojeve. Naš posao je da vlasnicima TV prava donesemo brojeve, ali moramo paziti da smo što bliže ispravnoj strani", poručio je Hearn.

Tyson je nedavno objavio kako se vraća treninzima i kako će se boriti u humanitarnim mečevima. Isto je najavio i Evander Holyfield i sada se svi pitaju da li će Tyson i Holyfield po treći put ukrstiti rukavice u ringu.

"Tyson ne misli o povratku zbog toga što želi doprinijeti svojoj zaostavštini u sportu. On misli samo o zaradi. To je odgovor na pitanje zašto legende najavljuju povratak - itekako mnogo novca", rekao je Hearn.