Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Hrgoviću!!! Tako i treba da se boksa. S obzirom da je danas boks samo novac i marketing, ne može se ući na velika vrata, osim ako se ne krene žestoko i u prvoj rundi ne sruši protivnik, kao što je to nekada radio i Iron Mike. Nadam se da ćeš sada napokon dobiti priliku i za pojas i da će te više cijeniti, a i rangirati. Pozdrav i podrška iz Zenice.
Citam malo komentare napacenih bosnja ... covijek iduci mec boksa za tituku svijetskog prvaka u BOKSU nakon 20+ nokauta a vi ga pljujete ... ma vrh vam je korida i lana pudar !! LoL
I dzevad poturak koji kaze ja sjedim jedem oni me zovu da se borim, ja ka’em ma mozee….🤢🤮
Do sada najmlađji protivnik, samo 41 godinu. Lik se inače bori samo sa penzionerima, cijelu karijeru....
Ovaj se Australac nešto žalio sudiji?!?
@lance, a gdje bi ga udario kada mu okrene leđa, ruka je krenula on se okrene i ostane otvoren potiljak, da se nije okrenuo taj bi udarac završio na lijevoj strani lica protivnika!
Realno ga je udario u potiljak... Ne umanjujem uspjeh ali bira djedove, neke lijeve borce!
Trebao je protiv Parkera ali ga je Parker odbio, isto tako i Dubois prije toga. Ne bira on protivnika koliko oni njega izbjegavaju jer stilom podsjeca na Klicka.
Pa sto i ostali ne biraju djedove i lijeve borce?
Čovjek bira smiješne protivnike, ovaj meč nije vrijedan pomena. Bolji boks je sinoc bio na Grbavici nego ovo.
Levat i jedan i drugi
Realno, al hajmo realno, da se sastave svi protivnici njegovi… nema jedan dobar … al to je tako u Boksu. Makar da se oni kao bokseri spuste na zemlju al nista to
Nađi sebi ravnog nemoj samo penzionere
djedove nalazi
đjeni zeve
Vreća govana ovaj Hrgović sumnjam da bi i našeg Spahovića razbijača dobio
Ne stinges ni da sjedes vec gotovo.. pa valja kuci.. nigdje veze ovaj sport..
Kakavo pudingaško udaranje...